Η Αποστολή μας

Αποστολή μας στη Nova packaging είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη παράγοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και λειτουργώντας πάντα στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας, ότι προσφέρουμε υπηρεσία στον πελάτη μας και όχι απλά προϊόν.

Το Όραμά μας

Το όραμα μας είναι να επιτύχουμε μια κερδοφόρα και υψηλού ρυθμού παραγωγή, παράγωντας προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας και τιμής, ώστε να καθιερωθούμε ως αξιόπιστος ηγέτης στον κλάδο του κυματοειδούς χαρτονιού.

Αρχές Λειτουργίας μας

Στο εργοστάσιο της Nova Packaging υπάρχουν υπηρεσίες ποιοτικού ελέγχου που αναφέρονται στο τμήμα ποιότητας και στο τμήμα R&D, τα οποία εργάζονται αμερόληπτα και ανεξάρτητα από τις μονάδες παραγωγής. Όλες οι δοκιμές και οι αναλύσεις εξάγονται σε ειδικά εξοπλισμένο εργαστήριο που λειτουργούν υπό κατάλληλες συνθήκες (50% RH, 23 ±1°C ).
Η Nova Packaging εγγυάται την ασφάλεια ποιότητας όλων των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί κατά την παραγωγή προϊόντων. Σε περιπτώσεις που τυχόν προκύψουν λάθη κατά την παραγωγή παραγγελιών, πραγματοποιούνται επισκέψεις από αρμόδια στελέχη σε πελάτες, προκειμένου να διεξαχθεί η ανάλυση του ζητήματος και να γίνουν όλες οι διορθωτικές ενέργειες.
Η Nova Packaging παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, με σκοπό την συνεχή βελτίωση στον τομέα των δραστηριοτήτων της.

Τεχνολογία και R&D

 • Η εταιρία και η μονάδα βελτιώνουν συνεχώς τους στόχους τους και αυξάνουν την παραγωγικότητα.
 • Παρέχει εκπαίδευση στους εργαζομένους της σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας συσκευασίας τροφίμων και τεχνικών θεμάτων, βελτιώνοντας την ικανότητά τους.
 • Καθορίζει και ικανοποιεί τα αιτήματα και τις προσδοκίες των πελατών με τον πιο ακριβή τρόπο, διατηρώντας πάντα υψηλό το επίπεδο ικανοποίησης πελατών.
 • Χρησιμοποιεί χαρτόνι υψηλής ποιότητας, το οποίο παράγεται με σύγχρονο εξοπλισμό, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της οικονομικά προιόντα στην καλύτερη ποιότητα.
 • Υποστηρίζει την ανάπτυξη των προμηθευτών, κατανοώντας ότι η παραγωγή υψηλής ποιότητας μπορεί να εξασφαλιστεί με την αγορά υλικών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
 • Θεσπίζει την αρχή της κοινωνικής ευθύνης και εξετάζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, των μετόχων και της κοινωνίας.
 • Διεξάγει όλες τις δραστηριότητες που ενσωματώνονται στα συστήματα περιβαντολλογικής και επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, με την υποστήριξη της διαχείρισης και των πόρων που παρέχονται.
 • Στόχος μας είναι να είμαστε η υποδειγματική επιχείρηση και εργοδότης στον κλάδο του κυματοειδούς χαρτονιού από πλευράς ποιότητας και αξιοπιστίας.

Ποιότητα και Ασφάλεια τροφίμων

Η Nova Packaging αναπτύσσει και παράγει αξιόπιστα προϊόντα που συμμορφώνονται με τα διεθνή/εθνικά πρότυπα ασφάλειας της ποιότητας συσκευασίας και συσκευασίας τροφίμων .
Η Nova Packaging δεν συμβουλεύεται την τεχνολογία μόνο για την παραγωγή προϊόντων με την πιο σύγχρονη τεχνοτροπία σε προσιτές τιμές, αλλά στόχος της είναι να εισάγει στον κλάδο χαρτόνι μεγάλης αντοχής σε όσο το δυνατόν χαμηλό βάρος. Πιστεύουμε ότι όλες οι εταιρίες μπορούν να επιβιώσουν στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, διαχειρίζοντας την τεχνολογία και υιοθετώντας καινοτόμες προσεγγίσεις. Μπορούν να γίνουν διάφορες μεθοδολογικές προτάσεις για την επιτυχή διαχείριση των δραστηριοτήτων R & D, αλλά συνοπτικά οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι μας είναι:
 • Να μεγιστοποιήσουμε το μερίδιό μας στην παγκόσμια αγορά των εξαγωγών.
 • Να παρέχει υψηλό επίπεδο επιχειρηματικότητας και δυνατότητα δημιουργίας πρότυπων και σχεδίων.
 • Να διατηρηθεί η R & D και οι καινοτόμες δραστηριότητες για την παραγωγή προιόντων της υψηλής τεχνολογίας.
 • Να οραματίζεται την παραγωγή των προιόντων μέσα από σύγχρονα μέσα.
 • Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015, και BRC high Hygiene AA.
Η Nova Packaging δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας και παράγει φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που συμμορφώνονται με τα συστήματα διαχείρισης περιβαντολλογικής υγιεινής και τα εθνικά, τα διεθνή πρότυπα και τους κανονισμούς

Ασφάλεια κατά την εργασία και περιβαντολλογική πολιτική

 • Οι εργαζόμενοι και όλοι όσοι επισκέπτονται την μονάδα, φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια.
 • Με την συμβολή όλων των εργαζομένων, ο κίνδυνος επιλύεται στον τόπο εργασίας με σκοπό να διατηρηθεί ο στόχος «0 εργατικό ατύχημα ανά μήνα».
 • Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε όλους τους κινδύνους για την υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον και τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψουν στην εργασία και να ελαχιστοποιηθούν οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι.
 • Μέσα από τη συνεχή αύξηση της χρήσης ανακυκλωμένου χαρτιού υποστηρίζουμε την προστασία των φυσικών πόρων.
 • Παρέχοντας φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και βοηθητικά υλικά και ελέγχοντας τα απόβλητα, προστατεύουμε το περιβάλλον.
 • Συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις όλων των νομικών όρων και κανονισμών, ακολουθούμε τους κανόνες των οργανισμών στους οποίους είμαστε μέλος και εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των πελατών.
 • Οργανώνουμε εκπαιδεύσεις, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους υπαλλήλους μας σχετικά με την επαγγελματική υγεία, την ασφάλεια και την περιβαντολλογική συνείδηση.
 • Πραγματοποιούμε όλες τις δραστηριότητες που ενσωματώνονται στα συστήματα περιβαντολλογικής και επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας με την υποστήριξη της διαχείρισης και των πόρων που παρέχονται.
Στόχος μας είναι να είμαστε η υποδειγματική επιχείρηση στον κλάδο των κυματοειδών χαρτονιών, από την άποψη της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας και του περιβάλλοντος. Πολιτική Ασφαλείας Πληροφοριών Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Πολιτική

OUR PRODUCTS

MEDIA

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΒΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΣ

Β Είσοδος, Ο.Τ.15, Τ.Κ. 57022

Τ.Θ. : 1027

ΑΦΜ: 800688800 - ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο 2316 009345 - 47

info[at]novapackaging[dot]gr
ΝΟΒΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε

ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 22

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΑΤΤΙΚΗ, ΤΚ 15451

NOVA PAPER & PACKAGING BV

Strawinskylaan 1143

1077xx Amsterdam

The Netherlands